8 grunde til at puslespil er sundt!

En date, en kungfumester og en KLASSE bemærkning fra min to-årige datter

3155d8e6-5784-4150-b6d6-c4e103354d10

Sidder i en rødvinsbrandert herhjemme og nyder at arbejdsfordelingen er helt perfekt. Jeg befinder mig i stuen og lytter til Coldplay. I køkkenet står Bastian og laver Bøf med hjemmelavet bearnaise til mig. Og nu kom han ind med et glas rødvin. I think I am in love!

Ungerne har vi deponeret hos farfar og bedstemor. Helt til SØNDAG (!?!?!). Det er vildt! Helt vildt! 

Jeg har ikke i nærheden af nok tid til at opdatere min blog i disse dage. Og jeg savner det. Så lige netop dette moment, gemmer jeg på et helt særligt sted. Og udnytter på det groveste at min mand er madglad og en pisse god kok. Jeg har for længst opgivet at blande mig i køkkenet. Så jeg bliver siddende i stuen og nyder musikken og skriveriet som jeg elsker.

Når vi har spist Bastians triplefried fries (Jeg sagde han var madnørd), skal han tæve mig i Rockband på x-boxen, og bagefter skal vi ligge under hver vores dyne i sofaen og se X-factor. Og jeg skal IKKE sove! Er min plan! #asif🙈.

I min browser har jeg 4 faner åbne.
Min Hotmail. Mit OneDrive med en mappe åben der hedder “Anna fødsel”. Designed Learnings Instagramprofil. Og Pixum´s kvadratiske bøger.

For den bette pige har snart fødselsdag. Og det har hun glædet sig til, lige siden storebror havde fødselsdag i juli. For DA fattede hun konceptet. Og der er ikke gået en uge uden at hun har fejret sig selv.

Så det tænker vi er på sin plads søndag d. 18 marts. Vi tænker at invitere familien til brunch. UH! Og nu får jeg lige en idé. Måske vi skulle invitere folk til det eksakte fødselstidspunkt!!? (I kan iøvrigt læse om den ret sjove fødsel hér).

Og hun skal nok blive til noget, den unge dame. Tag nu denne scene der oprigtigt udspillede sig den anden dag på Rolighedsvej i Hareskov By.

Bastian og ungerne kæmper….

Bastian: “I kan ikke kæmpe imod MIG! Jeg er MEGA stærk!!!! MUAHAHAHAHAAA!!!”

August: “JOHOOW, Jeg er KUNGFUMESTEREN!!!!”

Anna: “….. JEG ER PIGE!”

BUM! Hun skal nok blive til noget stort. Lignende trumfkort skal man lede længe efter. Husk på. Hun er stadig kun to år!

Nå, men jeg pønser på at lave en fotobog til hende. Nu får vi se. Den slags har det med at blive ved idéen.

Nu bearnaise, bøffer, x-box battle og x-factor!

Håber I får en skøn aften derude.

ps fik i læst mit indlæg om 8 grunde til at puslespil er sundt?!?

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 grunde til at puslespil er sundt!