Hallo?

Device fri pinse og en sommervenlig Rosé

img_2371…skriver jeg fra tlf. Jeg ligger nede i vores soveværelse. Ungerne sidder sammen i sofaen, ser Mascha og Bjørnen og spiser rosiner. Kl er 8.36. Jeg har været oppe et par gange, men var ikke helt klar eller færdigudsovet. Så nu har jeg sneget mig herned igen. Men ikke en skid jeg får sovet.

Jeg har tilgengæld scrollet så meget i mit fb feed at jeg er mæt, og iøvrigt er blevet mindet om at det er fars dag idag. Så inden jeg (nok hellere) må gå op og lave morgenmad til ham faren, så havde jeg sådan brug for at give lyd herinde igen. Hey! Jeg er lidt tilbage på snappen! Jow der sker ting og sager.

Men hver gang jeg åbner Karmamilli for at lukke op for hjernen. Går den lissom i stå. Jeg har spekuleret som en gal på hvorfor. Og jeg tror forklaringen er såre simpel:

Når der går længere tid imellem indlæggene, vokser bunken af begivenheder jeg gerne vil fortælle om, proportionelt. Og så er det kropumuligt for mig at sortere i hvad der skal ud først. Resulterende i at intet kommer ud.

Men jeg må og VIL op på hesten igen.

Så jeg starter med pinsen. Hvor jeg ærligt har været meget fjern fra min tlf (bortset fra nu, altså). Lørdag tossede vi rundt i haven, og fik besøg af de søde mennesker der har købt vores hus. Ærligt, det var lidt angstprovokerende og mærkeligt. Inden. Men hold nu OP de er søde! Og de helt perfekte købere af vores hjertebarn! Så det er ok. Vi havde disket op med rose vin (den absolut bedste fra Netto til en halvtredser -seriøst! Den er Mega god! Og linket er til random side, men så kan I se hvilken jeg mener), kaffe, kage og frugt. Køberne? De havde taget TRÆSTAMMER MED! Fra LAGKAGEHUSET!!! Jeg elsker dem lidt allerede!!!

Søndag holdt vi regnvejrsdag med vafler, puslespil og grill i mine forældres sommerhus. Og min tlf? Lå i bilen hele dagen. Og jeg savnede den slet ikke. Løgn! Jeg havde glemt den derude og magtede ikke at trodse regn i træsko. Så den blev liggende.

Idag er det altså mandag, og nu vil jeg stå op. Mindstepigen råber: “Maj mornema’ og boblemand!’. Meget insisterende.

Ps boblemand er danskvand😜.

God pinse!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

1 kommentar

  • Dagný

    Simpelthen nødt til at kommentere boblevandet. Det har det også ALTID heddet(siger man det?) boblevand herhjemme men har aldrig hørt det fra andre, og det er Flóras yndlings drik over alt 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hallo?