VIDEO: Sådan tager du din Ergobaby på...-ALENE!

Dét sagde hun bare ikke!? En CIFF rookie og THE NEW…

THE NEW

Næææh det gjorde hun ikk´. Jajaja jeg ved godt at dén type overskrifter er en dødssyn nord for Alperne, for så vildt er det jo heller ikke. MEN JOW DET ER DET! For mig. Jeg er gået til kamp mod maven. MIN mave. Sommeren ´16 ånder mig i fjæset og min postgravide krop er så evigt langt fra, nogensinde, at skulle skrues ned i en bikini igen. Som i NOGENSINDE!

idag har jeg ringet til MAVEN OG MIG! Oh yes, det er der noget der hedder her i hovedstaden. Deres hjemmeside påstår at de på 6 uger kan hjælpe min RECTUS DIASTASE. På godt dansk: dalen under navlen hvor der engang var mavemuskler der var samlet i blid harmoni, hånd i hånd, muskel i muskel. Idag er selvsamme mavemuskler blevet uvenner. Det har de været siden jeg poppede August. Så nu skal de i parterapi hos Maven og Mig, og vi skal alle forsøge at få samlet tropperne musklerne og blive et team igen. Så altså d. 2 marts starter jeg projektet.

Ikke nok med det. Så har jeg d.d. givet håndslag med min gode veninde Sarah om at vi IKKE MÅ SPISE SLIK (abe der holder sig stikker hovedet ned i jorden) Eller kage. Eller sodavand. Eller noget andet med sukker. Min Latte er en undtagelse (er endnu ikke voksen nok til at få den ned uden sukker. Og NEJ stevia bliver aldrig min ven. Det syntetiske utyske).

Med sidste kommentar vil jeg gerne koble et høfligt lille opråb. Når nogen (mig) er ude og pænt siger.

“Nej ellers tak, jeg prøver at holde mig fra søde sager”.

SÅ HJÆLPER DET IKKE EN METER AT Få FØLGENDE (velmenende -helt sikkert !?!) FRASER RETUR:

“AAARH et enkelt stykke kage gør vel ikke noget?”
JOOOW DET GØR! For bagefter skal jeg til et nyt arrangement og der siger de det samme. Og pludselig har man ædt en hel bradepande

“Pjat med dig. Du har ikke brug for at tabe dig” (sagde den anden overvægtige)
-Bestemmer hvem??? Jeg tænker mig. MIG. Jeg bestemmer om jeg har lyst til at gå i bikini eller ligge nøgen i ske med min kæreste. Eller ikke har fordi alt blævrer når jeg flytter mig. Og der skal strammes op inden det kommer til at ske. At jeg ligger i ske altså. Eller tager bikini på. OKAY!!!???

Men altså når jeg går rigtigt igang. Så LOVER jeg at vise jer før billeder, under billeder og efter billeder.

Og så har mor her iøvrigt været på CIFF. Apropos ingenting. PISSE hyggeligt event. Til de uvidende er CIFF en messe hvor næste sæsons (eller næste igen, right?) kollektioner bliver fremvist, og de garvede butiksindkøbere udfylder sedler og fikser bestillinger. Og så er der nogle bloggere der bliver inviteret ind for at kigge med, vel (fra virksomhedens side) med et spinkelt håb om at vi så efterfølgende grifler lidt om dem.

Jeg var inviteret til to ting. FEDEST begge lå på CIFF. JA TAK! Svarede jeg prompte. Anna i klapperen og ud af døren. Vel inde på CIFF tog jeg en bette runde. Smuttede snabbt forbi Mascha Vangs stand, fik en sludder og en krammer og så videre til Jewelry by AD. TROEDE JEG. Not so much. Der er åbenbart TO CIFFER! En lille i Forum (dér var jeg) for børn. Og en stor i Bella Centeret (der var jeg IKKE) for voksne. Gæt nu selv hvor Jewelry by AD havde stand. YUP! Bella. FÅÅÅÅRK. Når man er så rookie i events, så er det sidste man har lyst til, at brænde en bro med nogle gode (og søde. For det er Annemette Djernæs -hende med smykkerne) firmaer. Jeg sms´ede, IG´ede, taggede, mailede og undskyldte på alle tænkelige medier, at jeg altså ikke kunne nå BC, da jeg så ville have en Ridder af 100% Polyester til at stå som sidste barn og vente på mig i børneren.

Men The NEW nåede jeg. Et helt nyt brand, med de sødeste mennesker bag. Jeg fik mig en super god snak, en hindbærsnitte og en Stevia Cola (ikke fan. Af colaen altså), for fan af The NEW? Det er jeg. Mestendels fordi tøjet er så fint og så så praktisk ud og fordi de mennesker der står bag var så eminent jyske, nede på jorden og overordentligt søde. Jeg glæder mig til at se mere til dem. Både tøjet og menneskerne.

DSC_1028

Anna Banana ligger og sover i sin barnevogn. Jeg har været i verdens længste bad, hvor jeg fik tid til at fundere over hvor meget jeg egentligt taler om mine bryster her på bloggen. Det fylder åbenbart en del hos mig. Mest inde i hovedet. Udenpå kroppen? Ikke længere. Så da jeg stod og tørrede håret med hovedet foroverbøjet og stirrede ind i min kavalérgangkløft blev jeg så imponeret over hvor bred sådan én kan være at jeg blev i stillingen, famlede efter tlf og tog et billede. Om jeg vil dele det? Der er jeg ikke helt endnu. Måske en dag? Men den var seriøs bred!

Nå, nu vil jeg drikke en kop kaffe og vente på Anna vågner så vi kan komme til blogger event inde i byen, alt imens flyvende farmor har taget August med i Zoo.

// MAMAC

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Jeg burde så meget være med på den nul sukker deal. Min krop ville takke mig for det. Men jeg kommer aldrig igennem det. Jeg ved det bare. Der skal være en seriøst stor gulerod for enden, hvis det projekt skulle overleve mere end en halv dag.

  Og så lige et servicetip: Jeg har lige købt nye bryster i dag. Jeg har ALDRIG haft så god en kavalergang før. Det tog et splitsekund og til den nette sum af 129 kr. En super push up bh hos H&M. Just saying 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   AHAHA Du er sød! Jeg må i H&M…. Men seriøst. Du sku SE den kavalergang. Måske jeg vil vise den ved lejlighed. Så siger jeg bare det er en andens…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Sejt med mave og sukker-stilen!.. Tjek Anne Seidelins hjemmeside ud – hun er en dejlig og sej og sjov kostvejleder – og har mange gode opskrifter liggende. Hep hep!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   TAK!!! Dét var lige hvad jeg havde brug for at høre. Hende må jeg lige tjekke ud, tusind tak for tip. Og hep:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Sådan tager du din Ergobaby på...-ALENE!