UPS!

Den nye pige i klassen og en flytning

Mig og så min August

Mig og så min August

… Det er mig! Jeg sidder dér. Nr. 2 plads i hesteskoformationen. Fra venstre. Set fra katederet. Jeg har vikarskjolder under armene på min nyeste bluse. Valgt specielt til lejligheden. Blusen, altså. Ikke vikarskjolderne. Jeg er nervøs. PISSE hamrende nervøs.

“Ida?”

Råber Torben højt fra en liste. Han er klasselæreren.

“IDA?”

Råber Torben igen, og ser spørgende ud.

Med ét falder brikkerne. Det er mig. Han kalder på mig. På Ida! Fårk. Det er mig. FÅRK ALTSÅ. Hvor pinligt at jeg ikke kan huske mit eget navn.

Jeg sidder stadig på 2. plads fra venstre i hesteskoformationen. Stadig med vikarskjolder under armene. Dog nu markant tydeligere. Og PIV rød i hovedet.

“HOLD KÆFT! Hvor sejt! Tjek lige ud hvor rød i hovedet den nye pige i klassen kan blive!!!”

“ÅÅÅRH JA MAN! Du er krafteddermanme ligeså rød i hovedet som tomaten på plakaten bag dig!”

Råber 2 af de seje drenge i klassen.

BUM!

Det var min første skoledag.  I 8 klasse på Toftevangsskolen i Birkerød. Året var 1995. JESUS. Det er 20 år siden! SHIT. FÅRK AF, det er da lige gået op for mig at det er TYYVE år siden!?! Hvor fa´en blev tiden af?

Meget vand er løbet igennem åen siden. Og hér er jeg så. I dag. Som ny ny-pige i klassen.

`Vil du være kærester?´
For lidt tid siden skrev jeg at jeg havde haft et mega hyggeligt møde med Christina Barré fra Bloggers Delight. Med mig hjem fra det møde fik jeg et brev. Et `Vil du komme kærester, sæt kryds´-brev.

Jeg har nu sat et kryds. Jeg har takket ja til et samarbejde med BD (Bloggers Delight).

Kan man andet end at takke ja til at samarbejde med så søde mennesker som de er hos BD?

Kan man andet end at takke ja til at samarbejde med så søde mennesker som de er hos BD?

Hvorfor?
Fordi der er så meget jeg gerne vil med denne blog. Fordi jeg elsker at skrive. Fordi der ikke var nok timer i døgnet til at jeg både kunne skrive, kode og designe.

Hvad betyder det for jer?
Egentligt ikke en disse. Andet end at designet bliver bedre (syns jeg selv). Småting bliver fikset (såsom at man nu kan få en notifikation om at jeg har svaret på jeres søde kommentarer -Længe ventet og efterspurgt feature. I know). Jeg får måske mere tid til bare at skrive. Og JA, der kommer reklamer på bloggen. Men for fa´en jeg føler mig sgu bare lidt sej. Se mig, jeg har reklamer på bloggen. Ligesom Cana Buttenschøn.

For JA jeg er stolt.
Jeg har blogget i 7 mdr. Og allerede nu er jeg hér! Hér hos jer. Og Premium blogger hos Bloggers Delight. Det ER da stort!

Så GODDAG jeg hedder Christina og jeg er blo(gg/tt)er! Jeg beretter mest om mit liv, en del om børn og rigtig meget om at få en nemmere hverdag med begge dele.

OG JEG ELSKER DET HER UNIVERS. Ja, jeg tror sgu jeg er kommet for at blive.

Håber I vil tage godt imod mig. Rød i knolden eller ej! Og at jer der har fulgt med vil blive hængende.

Dunkin Donuts

Dunkin Donuts

Hvis I vil, må I hjertens gerne fejre det med mig. Herhjemme står den på Dunkins de bedste. Er I er løbet tør for slik? Har jeg os´ et svar på det. Så kan I, en times tid endnu, nå at bestille på bonbonnow.dk og få det lige til døren. Med en ræv. Slikket altså.

p.s. vil man læse hvorfor Torben kaldte mig Ida? Så kan man få baggrunden for mit navn. LIGE HÉR! -Hvor man i øvrigt også kan få en forklaring på bloggens navn.

Klem Mama C

4 kommentarer

 • Tine

  Ihhhh se, nu læste jeg jo forklaringen på navnet og det var fint! Min kæreste bruger også sit nr. 2 navn og det gjorde min far også til stor forundring for mine unger 😀

  Meeeeen der er da vist noget på din introside der trænger til et opfriskning. Er honning krukken stadig 2,5 år og enebarn? 😉
  Du glemmer at fortælle at du for øvrigt også har de sejeste øjne i verden…….
  Ud over at jeg også synes at det er mega-sejt hvad du har skabt på bare 7 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karmamilli

   Hahahaha. Nemlig. Alle synes det er så sært! ja for søren! Du har ret. Tak for falkeblikket. Må STRAKS ind og rette til:-).
   OG HVOR ER DU DA SØD:-). Er de så meget anderledes end alle andre?
   Og tusind tak. Er os´ selv ret meget på røven over det.
   KLEM PÅ DIG SØDE TINE!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  NØØØJJJJJJJJ DU ER SEJ!!!! Mega godt gået – og fedt for BD at få fingre i dig!!! Glæder mig fortsat at læse dine skønne skriblerier

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS!