HVAD VILLE DU SVARE? EN BLOGLÆSERS BEKENDELSER… #7 -JULIE FRA ØRUM

Rejsedagbog d. 21.12.2016 -Yoga, Massage, og farmors 100 års fødselsdag

thai-collage-2
Kære Rejsedagbog,

Dette indlæg er rekonstrueret. Da min skønne datter på halvandet har slettet alt indhold på min tlf. Tak for det min skat. 

Idag er det farmors fødselsdag. Hun ville være blevet 100. ETHUNDREDE ÅR! Farmor med de bløde bløde hænder. Farmor, hos hvem man altid fik sukker på den, i forevejen, meget søde yoghurt. Farmor der altid var glad. Hun ville være blevet ethundrede år idag. TILYKKE FARMOR!

Jeg vågnede før begge børn. Og Bastian. Kl var 6.30. Jeg sneg mig ud af babymikadoen og fandt løbetøjet frem. Jeg har jo det der vasa løb jeg har tilmeldt mig. Det må jeg hellere se at få gjort noget ved. Ellers bliver det 90, meget lange kilometer.

Men hold nu magle det var varmt. Sveddryppende varmt. Og opad bakke. Fra start. Jeg siger dig, mine ben syrede. Så det blev til lige præcis 2,07 km. Men løb hele vejen.

Jeg tog den direkte til morgenmaden. I løbetøj. Hvor Bastian proklamerede at han havde booket massage til alle damerne kl 11. Lige efter vores yoga time.

Jow jooow, vi lægger godt ud.

Yoga foregik i skyggen af palmetræerne. Med havets brusen og junglens lyde som baggrundsmusik, blev vi strukket i alle ender og kanter af en skøn hippie franskmand. Bosat på øen.

Og nu fatter jeg fidusen med yoga. Man finder ro. Sidst jeg prøvede det var i mine vilde 20’ere. Der havde jeg ikke brug for ro. Åbenbart. Nu har jeg to børn, en masse forpligtelser, og et enormt behov for ro. Fandt jeg ud af. Astanga! Vi ses igen.

Vi blev færdige lige lidt over 11 og måtte løbe ned til det lille hus på stranden. Hvor to søde Thaikvinder stod klar med olie og bløde hænder. August havde savnet mig. Så han sad lige så stille de første 10 min. Og holdt min hånd. Indtil der blev serveret is til børnene. Så lå jeg der. Med min mor ved min side. Havets brusen. Og fik vidunderlig massage.dsc_0520

 

Efter en hurtig dukkert gik vi til frokost. Og belært af erfaringen fra igår. Holdt vi fælles siesta. Allesammen. I aircon!

Så lige nu. Ligger Banansen indenfor og napper den. Alt imens begge drenge ser tegnefilm og slapper af.

Jeg selv? Har det fornemme hverv at passe verandaens dertilindrettede solstol. Det passer mig strålende. Jeg har glemt at få en bog med. Istedet nyder jeg dagligt at kunne lave et lille skriv i min dagbog.

Roen er ved at indfinde sig hos familien. Her er sgu ret fedt!

Over and out!

Fik du læst med fra start?

REJSEDAGBOG D. 18.12.16 -FRA BRØNSHØJ TIL BANGKOK

REJSEDAGBOG D. 19.12.16 -MED BIL OG BÅD TIL PARADIS

REJSEDAGBOG D. 20.12.16 -I SKYGGEN AF ET PALMETRÆ

 

7 kommentarer

 • Kirstine

  Åååh ja – den dag mindedes jeg hende også 🙂
  Vi skulle have holdt en fest med søde, bløde hjemmebagte boller med tandsmør og ingefærmarmelade og marengsbund med æblemos os flødeskum med sukker i:-).
  Sukker fik man ikke ned på hos mormor/farmor.
  Hyggeligt at læse om jeres dejlige ferie.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja ingefærmarmelade!!!!!! Farmor var lavet af ingefær!!!❤❤❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Lyder som en skønne ferie! Skal selv af sted med familien til ko Chang og ko kood. Har umiddelbart bestilt flest overnatninger på Ko Chang da jeg er bange for at børnene kommer til at kede sig på ko kood…? Hvor mange overnatninger havde I på ko kood og hvordan var det for børnene? Vil rigtig gerne høre dine erfaringer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det var en fantastisk ferie og jeg NYDER at genlæse disse indlæg og udgive dem:-). Lyder SÅ DEJLIGT med Koh Chang og Ko Kood. DEt var der også RIGTIG mange på vores resort der gjorde. I nævnt rækkefølge (ikke at jeg ved om det gør en forskel). Hvor gamle er dine børn? Det spiller en rolle for mit svar.

   Mine er 1 og 4, og vi var 11 dage på Ko Kood og det var PERFEKT! Vi kom ned i gear. Der var rigeligt for ungerne at se til med pool, strand, guldfisk, snorkling og scooter. Det havde været stressende hvis vi skulle have været på endnu en ø. For os.

   Så svaret afhænger af hvor gamle jeres unger er, og hvor længe I skal være afsted?

   Men for SILVANS! Hav en DEJLIG DEJLIG FERIE!!!! DER ER FANTASTISK!!!!!! Og tak for at læse med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

   Tusind tak for svar! Mine er samme alder som dine. Vi skal være af sted i tre uger og nu vil jeg så overveje nogle flere dage på ko kood 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Det lyder til I har en rigtig god rejse! Og billederne ser skønne ud. Har ikke selv været der, men det ligner at det kan anbefales.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det var en fantastisk ferie. Og øen, samt stedet, kan vi varmt anbefale. 🌴😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD VILLE DU SVARE? EN BLOGLÆSERS BEKENDELSER… #7 -JULIE FRA ØRUM