Skal det være med Simba eller Baloo?

Charmetrolden er vokset og familien er blevet en elefant rigere

InstagramCapture_873b9546-f7d3-46fb-ba4b-f34a33ef7925

Bastian og jeg er alene hjemme. Uh så romantisk:-).
Faktum: Bastian er gået i seng, da ikke engang en pose Haribo og 2 tændstikker ville kunne holde ham vågen. Fair nok, manden var oppe kl. 6.30 for at træne cykel. Han siger han har kørt 160km. Så nu sidder jeg hér. Alene. MEEEEN der er god rødvin i glasset. Harry Potter kører i baggrunden, fint akkompagneret af sansegyngen der knirker. Eller er det baby A der ligger i den og sover? Vides ikke. Os´ lige meget, så længe der soves.

De sidste par dage har været nogle begivenhedsrige nogle af slagsen. Hold nu scheisse. Hvis du er mor, så forstår du. Hvis ikke. Så er det muligt at du ikke helt kan sætte dig ind i hvad man faktisk kan komme til at tude over:-).

Onsdag blev Charmetrolden nemlig en stor dreng. På mange måder. Udover at spise pizzamængder som en fuldvoksen mand, så var det også dagen hvor vi fik at vide at han skulle starte i børnehave! Min lille dreng. Shit, den tid den går snabbt. Han har dog lidt tid, til at vænne sig til tanken. Rettelse: JEG har lidt tid til at vænne MIG til tanken. Bordet fanger nemlig først d. 15 juni.

GISP! MUST.NOT.CRY.

Og så var onsdag os´ dagen hvor August havde sin FØRSTE LEGEKAMMERAT på besøg. YEHAAA! Han har venner!!! GUD hvor bliver man stolt og glad som forældre. Han har en ven. Så vi havde da også smurt hele fedtehjernet herhjemme, og købt ind til pizza og Kinderæg. Som drengene i øvrigt SELV var med til at lave. Pizzaen altså. LIG MED topping bestod KUN af peperoni, hvoraf halvdelen blev spist inden pizza kom i ovnen. JAJA, vi køber os til hans venner. Og vi indrømmer det. Og fedter. Gør vi os. Så Bastian løb rundt i haven i et forsøg på at spille fodbold med 2 knægte på godt 3 år. Der er lidt vej endnu. Men håbet er i live hvis man vil have et fodbold talent.

Og så har jeg ikke set August siden torsdag aften. AV! Fredag morgen sov jeg nemlig længe, da Bastian cyklede Store A i vugger. For at blive hentet om eftermiddagen af morfar, til sleepover EN HEL WEEKEND. LIG MED 2 (TO) overnatninger. Åh HA det er strengt. Men FØJ han hygger sig. De 1000 mms´er at dømme udfra. Som jeg i øvrigt har beordret morfar og bedstemor til at sende. Ergo har jeg siden fredag fået omtrent 20 status sms´er. NEJ, jeg er ikke en curling mor. Jeg savner bare HELT VILDT! Morfar tog sågar August med i Vestbadet til hans svømning lørdag formiddag. At de så glemte at gå ind til selve undervisningen, men i stedet kørte rutchebane i halvanden time, er sagen underordnet. De var i vandet og de havde en fest:-).

Imens har jeg i mors dags (udvidet til weekend´s) -tegn. Været på Paustian lagersalg med frokost og efterfølgende kage på lagkagehuset med min egen mor. Charmøren og baby A´s mormor, that is. MEGA hyggelig dag! Tak mor<3. Udover kage blev det altså os til denne fine Eames elefant. Den kan bruges til stol, men okay, ellers er det 100% lir til 1149,- (dog med 50%). Og fin er den:-)

WP_20150509_12_14_37_Pro WP_20150509_12_14_43_Pro

Håber I andre nyder jeres lørdag aften, i selskab med nogle af de bedste I jeres liv! Det gør jeg, iallefald i teorien. Vi er da under samme tag:-). Everything Counts.

 Stort knus fra sofaen og rødvninen

C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal det være med Simba eller Baloo?