Bordet fanger! Før/efter billeder af mave

Børn i Byen prisen -Vil du give mig din blog stemme?

Børn i Byen prisen. Nomineringsrunden er i gang. Slutter d. 15 juni.

Børn i Byen prisen. Nominér inden d. 15 juni.

3,5 måned er min blog! Og jeg er VILD med at skrive. Tror nærmest ikke jeg har set tv siden jeg startede den op. Så snart unger er puttet og B arbejder, sniger jeg mig ind i mit univers. Mit Emil fra Lønneberg værksted. Som jeg kalder det. Gerne med en træstamme og en Cafe Latte. Suurpriiiise.

Og serioulsy, det er det HELE værd når I skriver kommentarer til mig. Og så var det at jeg fik én. Kommentar altså. Fra en gammel veninde. Super sej kvinde i øvrigt. Om at hun havde nomineret mig til `Årets Blog´ til Børn i Byen Prisen. WOOOOW! Og TAK! Af hjertet:-) Om jeg så bare får én stemme er jeg mere end happy!

Kan du li´ min blog? Og kan du li´ træstammer, så giv mig en stemme hér (årets blog findes på side 2). Men vi har travlt. Nominerings runden slutter allerede d. 15 juni.

Jeg vidste jo godt at prisen fandtes. Men havde da ikke tænkt at jeg sådan bare kunne blive nomineret. Men nu har jeg testet, og det kan jeg godt. Man har vel fået manden til at nominere sig:-).

Så HVIS der sidder en læser eller 2 derude, og tænker at de godt kan lide hvad de ser. Så ville jeg blive ALLERHJERTENS glad for en stemme.

Ja lad os faktisk aftale, at hvis jeg går hen og bliver én af de nominerede. Så sætter jeg sgu en dato, og så giver jeg SATME træstammer til alle der har lyst. På Lagkagehuset. Sammen med mig. Now THAT´s a treat:-).

Kan du li´ min blog? Og kan du li´ træstammer, så giv mig en stemme hér. Men vi har travlt. Nominerings runden slutter allerede d. 15 juni.

Tusind tusind TUUUUSIND tak på forhånd!

Jeg elsker jer alle for at læse med. Ligeså højt som jeg elsker træstammer. Og dét siger ellers ikke så lidt.

Kæmpe knus

C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Du har fået min stemme, og jeg ville da ikke sige nej til en træstamme :p jeg synes du fortjener at være med, fordi du skriver underholdende og relevant og, som jeg før har skrevet, fordi du skiller dig ud fra blog-mængden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   JUHUUUU MAJKEN! TAK TAK TAK TAAAAAAAAAAAAAAK!!!! Det gør mig VIRKELIG GLAD:-) Nu krydser vi fingre. Men jeg er jo oppe imod en masse bloggere der har været i gang tusind år mere end mig:-).
   MEN KÆMPE TAK IALLEFALD:-) Og god lørdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal du da nomineres. ☺
  Det har du til fulde fortjent når du både skriver så levende og sjovt OG tør stå ved svære ting som en efterfødsel depression. Har ikke klar over at det virkelig rammer 25 %… Tør jo næsten ikke få baby Nr 3 nu. Men nu nappede jeg jo et halvt år med post traumatisk stress efter den for tidlige fødsel (og der rammer ellers kun 20 %), så måske jeg har taget min tørn på dén konto. ☺
  Anywau,nomineret er du i hvert fald. For træstammernes og smilene du frembringer’s skyld. Knus,over and out. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   JAAAAAAAAA Du er så sød pg SEJ selv:-). Og tak for tippet. Og stemmen. KÆMPE KRAM C

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bordet fanger! Før/efter billeder af mave