Tirsdags Tip: Hallo er der hul igennem?

Bag for en sag og Running Sushi

Bag For En Sag

Bag For En Sag

Det har været lidt svært at få August afsted i børneren siden vi kom hjem fra sommerferie. Ca. hver morgen spørger han om ikke vi kan flyve til fest i Malaga? Speaking of which. Jeg ved jeg har lovet et indlæg om det spanske bryllup. Bare rolig jeg har ikke glemt det. Men Rom blev jo ikke drukket på en dag. Eller noget. Anyhow. I dag var det altså lidt nemmere at komme ud ad døren. August sku´ nemlig bage. Bage kage for en sag(e).

Min stolte Købmand. Som i øvrigt fint tog imod pengene. Men aldrig gav mig kagerne...

Min stolte Købmand. Som i øvrigt fint tog imod pengene. Men aldrig gav mig kagerne…

Så da jeg hentede ham var det til dét her syn! ÅHA hvor var han stolt. Ikke til at skyde igennem. Som købmand. Hvor han solgte mig sin fine lille pose med kager. Han helt selv havde bagt. Mig? Jeg var ved at smelte udover det sandede børnehavegulv. For hold KÆFT hvor var han sød! Så sød at jeg på stedet besluttede at vi sku´ på date!

Mig og så August (og nårh ja Baby A)

Vi har nemlig været alene hjemme. Og efter lidt for mange uger uden søvn, ku jeg simpelthen ikke overskue at lave mad. Running Sushi. Here we come!

August var kortvarigt i sushi himlen

August var kortvarigt i sushi himlen

En kulinarisk oplevelse? Njaar…. Pissekoldt? Tjooo… Selv tjeneren løb rundt iført dunjakke. August? Han havde en FEST! Var virkelig dygtig til kun at tage hvad han kunne spise. Kun at røre ved det han tog. Huske at lukke lågen hver gang. Og kun vælte cola ned i pusletasken én gang.

Dét syns jeg er flot for én på 3.

Nu er den ene unge lagt, den anden øver sit kravlemove. Har lidt krudt at indhente efter en uge på langs. På mig.

Mig? Jeg skal have en imaginær kaffe på vores imaginære Nespresso. Da overlevelsesmaskinen gik kaput i tirsdags. Indsæt selv surley.

Hav en skøn aften i stuerne rundt omkring. Og må alle babyer sove 12 timer i streg og selv samle sutten op, sku det blive nødvendigt.

Klem Mama C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Tip: Hallo er der hul igennem?