Ring til Herlev. De har glemt en baby!

Baby boblen er blevet til snot boblen…

WP_20150331_009?Stort tillykke med jeres førstefødte!!! IIIH hvor er han skøn og sød og blød og nuttet og køn og? Hvornår skal I have den næste? Åh det er SÅÅ fantastisk med søskende, intet overgår det. De vil elske hinanden, lege med hinanden og bare altid have hinanden. Så hvornår sagde I??

Vi spoler tiden frem og umiddelbart efter de 2 streger viser at den førstefødte skal være storebror…. I skal have én mere? Hvor dejligt. Men vent I nu bare, det bliver hårdt og I får ingen søvn og bleer igen og natteroderi og husk nu jer selv som par og?

STOOOOP! For det første er INGEN nyfødte kønne, de ligner alle sammen gamle små mænd. BUM! There you go, I said it! Og vores lille gamle mand var ovenikøbet lilla ved exit. SMÅKT!

For det andet, hvem har lavet den konspiration? Først at overtale intetanende forældre ind i lyksalighederne ved at være flerbarnsforældre. For straks og FØRST, at fremhæve bagsiden af medaljen når man befinder sig i en `no point of return´ situation!? Synes ikke helt det er fair.

Oh well, jeg skylder en lille update, synes jeg. Selvom jeg i mit sidste indlæg advarede om at jeg ville hellige mig familien, så er det vist på tide jeg titter frem fra mit flyverskjul. Om ikke andet med en kort status fra fronten.

HonningKrukke delingen melder alt roligt, alle er i live, ingen er gået fra hinanden og de fleste har en normal kropstemperatur. Familien har boet godt og grundigt inde i baby boblen. På den fede og virkelig hyggelige måde. Men just som den så småt tænkte at stikke en arm ud og møde verden på ny, blev den bombet tilbage til start. Familien altså. Den blev ret og slet majet i jorden af en god omgang vuggestue løbenæse, med alt hvad dertil hører af vågne nattetimer og et overforbrug af kleenex og køkkenrulle.

Det tager sgu lidt på kræfterne. Og overskuddet. Indrømmet. Og efter mit fitness armbånd at dømme, der ligeså fint måler min nattesøvn. Så tager det i dén grad på morens selsamme. Men 3 timer og 54 min. er vel os en slags søvn?!

Og hvis man krydrer alt det med en charmetrold på 2,5 med en for tiden,  så livlig fantasi at han nu har bildt sig selv ind at der bor en bjørn. I stuen. Bag lænestolen. Så han knap tør nærme sig den uden en voksen. At det giver ham fæle mareridt. Og derved moren en ekstra sengekammerat, der ynder at ligge ovenpå hendes ansigt. Ja SÅ bliver man træt.

Men gu´ faen. Jeg elsker og hader det på én og samme gang! Mit hjerte smelter når August sidder og holder lillesøster i hånden fordi hun siger øf i liften. Og i øvrigt proklamerer at hun er hans bedste ven. Men nej hvor jeg hader natteroderi og Dolly Parton patter.

Jeg tjekker snarligt ind igen, p.t. er vi jo ramt ind i en påskeferie. Og som børnefamilie ved man godt at begrebet ferie og weekend får en helt ny og knap så afslappende betydning når man har små børn i huset. Lige pludselig er `gå på arbejde´ blevet weekend. Ergo har vi charmetrolden hjemme på fuldtid hele ugen (misforstå mig ret, det er skønt), men samtlige af mine vågne timer bliver p.t. brugt til at sove.

Hvilket jeg også vil gøre nu.

GODNAT og husk at jeg spammer Instagram med billeder jævnligt…, hvis man er til den slags.

//C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

  • Sender helbredende kys og kram i jeres retning <3 Og så må jeg lige tilføje at jeg elsker måden du formulerer dig på og ikke mindst ærligheden i dine blogindlæg. P.s.: Mega cute sofa-hygge-billede. KNUS og GODNAT <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ring til Herlev. De har glemt en baby!