Mig og min kiddo feat. Cana og Jens

Anna min Anna. -Dette er til dig!

anna-foedselsdag-5

Smukke dejlige Anna!

D. 18 marts 2015, var lige præcis den dato du valgte at komme til verden. Du skulle nå at blive en Fisk. Jeg ved nu hvorfor…

Jeg afleverede din storebror glad og frejdig i vuggestuen, ganske som jeg plejede. Der var intet at mærke, heller ikke da jeg var hjemme igen. Så jeg tog dette billede og smed på Instagram. “Still Going Strong!”.

img_10541

4 timer er der imellem disse to billeder, for der var du kommet til verden efter en noget underholdende fødsel. Den kan man læse om HER.

dsc_0108

Du var en dejlig prop. Kort, men tyk. 50 cm og 4kg. Du havde allerede fra start et par fantastiske æblekinder. Dem har du stadig. De kan ikke være fra mig, for jeg har mine endnu. #ahahahahaha.

Anna smukke. Vi var sikre på at vi ville få en tro kopi af August. Det fik vi ikke. Vi fik dig.

Du har taget os med storm. Din charme, dine pusselørjerlige indslag, som dengang du dekorerede køkkenet med honning, dit utroligt milde sind, og din robuste attitude til livet, har sparket benene væk under os.

Vi kan ikke huske et liv uden dig (løgn, det kan vi godt). Men vi kan ikke forestille os et liv uden dig!

Du giver os så mange grin, hver dag, og grå hår i hovedet, at vi ikke ville være dig foruden.

Nu er du 2 år. Og derfor har jeg fundet 10 ord der beskriver dig!

 • Charmør! Du charmer hele din omverden, og går til verden og livet med et smil.
 • Gummifjæs og emoji. Jeg har ALDRIG mødt en pige som dig der kan skære så mange grimasser.
 • Søvnterrorist. Det gik så godt de første par måneder, men så tog fanden ved dig. Og du har holdt os vågne i mange timer. MANGE timer. Tak for det. Man kan sove når man bliver gammel (som man siger).
 • Puttefrans. Stik modsat din bror, der helst vil have sofaen for sig selv, vil du putte. Ikke nusse. Ikke kramme. Du vil PUTTE. HELT TÆT! Hele tiden. Du er så vild med nærkontakt, at jeg har fundet din fars overmand. DIG! Ja nogle gange har jeg dig mistænkt for at forsøge at kravle IND i maven på mig igen.
 • Ninja. Du er stille som en mus. Når du vil det. Du trisser ligeså fint rundt efter folk. Så en dag da din onkel skulle passe dig, og han var ved at træde på dig 8 gange, fordi du pludseligt var bag ham. Navngav han dig ninjababyen.
 • Vellidt. Du falder enormt hurtigt ind i andre børnegrupper, og formår både at give og at tage (legetøj) opmærksomhed.
 • Empatisk. Du senser mere end de fleste (det gør din bror også). Når nogen græder, bliver du mut og tilbyder gerne din sut. Og hvis nogen har slået sig, kommer du over og puster. Eller som den anden dag hvor jeg havde skåret mig, og du hentede plaster.
 • Robust. Arhmen virkelig. Du er ikke så nem at slå ud. Falder du. Siger du `(h)ov´, rejser dig, og går videre. Du har sågar engang klippet dig (dybt) i hånden. Det lod du dig ikke bide mærke i. Eller som den anden dag hvor du hoppede ud af overkøjen (1.80 over jorden), så både August og jeg, der sad og læste godnat historie i underkøjen, holdt vejret. Hvorefter du bare rejste dig op fra bag ved sengen (hvor du var forsvundet ud af vores synsfelt) og sagde `HEJ´.
 • Smuk. Jeg ved det. Jeg er din mor. Men SHIT jeg synes du er smuk. Du har de vildeste store og smukke øjne og de dejligste krøller. Du er for mig, smuk både indeni og udenpå.
 • Bisse. Du er en seriøs bisse. Der er ikke dét du ikke kan nå på 5 min. Jeg nævner i flæng. Tømme alle dine skuffer for tøj. Finde en avocado OG en kniv, og smøre hele spisebordet ind i grønt. Splitte en toiletrulle til atomer, og proppe den i toilettet. Gemme badekarsproppen (og mange andre ting) i toiletspanden. Og det kan du snildt nå (særligt på morgener hvor der er åbent hus #timingisking), på 5 min.

I lørdags, på din fødselsdag, fik jeg en mail ind fra netsundhedsplejersken. Hun ville gerne ønske dig tillykke, og i bunden var der et link til dit horoskop. Jeg gider normalt ikke at klikke, men jeg blev nysgerrig og trykkede.

Og nu forstår jeg hvorfor du skulle nå at blive en fisk. Nu forstår jeg så meget!

 • Fisken er charmerende og ved præcist hvordan den skal få sin vilje ved at smile sødt
 • Hvis du får et fiskebarn, vil du opleve at der er meget natteroderi. De er nemlig natteravne fra naturens side. (No shit!?!?!)
 • Barnet et sjældent hysterisk eller skrigende, men får alligevel alt, hvad det ønsker sig. (YES! Selv August er snoet om din lillefinger! Faktisk især August. Og din far.)
 • Opskriften er at charme sine omgivelser, for ingen kan stå for barnets charmerende og rolige facon.
 • Nu kan det lyde som om du har fået en lille let engel i din varetægt, men det er ikke hele sandheden. Hvis der findes begrebet `begynderbarn´, så har du fået det stik modsatte. (OH NOOO)
 • Kendte fisk: Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Albert Einstein.

Den anden dag dansede vi. Det elsker du.

Vi hørte Disney, og uden at tænke over det, satte jeg denne sang på. Normalt be´r du mig om at tie stille når jeg synger. Men ikke denne gang. Du lyttede. Du puttede dig ind til mig. Og jeg sang. Til dig. Imens vi dansede. Og pludseligt gik det op for mig hvor meget den sang passer på dig og mig. Da jeg var færdig. Sagde du: `MERE´, og der trillede to glædestårer ned ad mine kinder. Så Smukke lille Anna. Denne er til dig!

Jeg elsker dig min skat! Fra bunden af mit hjerte. Og lidt til. Og jeg glæder mig til at høre hvad du gemmer på, når dit sprog får lov til at blomstre det næste års tid.

Hvis du er nysgerrig på dit barns (dit eget, din mands, din kones) horoskop. Så fandt jeg det HER.

Hav en dejlig aften.

KLEM fra mig

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min kiddo feat. Cana og Jens