Konsensus i stillezonen

Anbefaling: Rikke er for sej!

Jeg takkede Google for ret kvikt at skaffe mig Rikkes tlf. nr. Hun kendte ikke mig.

Ret ofte når jeg får en idé, så går der vanvittig kort tid fra tanke til handling. Nogle gange er det min største last, andre gange (oftest) er det min absolutte styrke. Dén dag var det det sidste.

Jeg greb tlf og tastede nummeret.

DUUUUT – DUUUUT – DUUUUT – “Hej det er Rikke”

Lød en meget venlig stemme i den anden ende. Jeg fik præsenteret mig selv og hvorfor jeg ringede og om hun havde tid. Og til trods for at Rikke stod med det ene ben på vej ind for at hente sushi, så lyttede hun i 18 minutter!!! (ja jeg tog tid).

Kender du Rikke? Har du (små) børn?  Hvis du svarer `Nej´ til det første og `Ja´ til det andet, så BØR du tjekke hende ud.

Siden vores første møde i en 18 minutter lang tlf samtale, har jeg talt flere gange med Rikke. Jeg har sågar mødt hende. To gange. Og hun vinder hele tiden! På personlighed, på viden, på erfaring, og på hendes fantastiske tilgang til os forældre og vores børn.

Hendes pointer er knivskarpe og hun kommer med konkrete og brugbare råd, som man let kan implementere når man er træt af at skændes med sin 3-årige eller at høre sig selv råbe. Igen.

Rikke har nu lavet en julekalender. Den koster en 10´er om dagen, og hedder:

24 genveje til en hverdag med mindre skæld-ud og mere samarbejde

Julekalenderen er et online “drop skæld-ud kursus” i 24 afsnit.

Hvad får man?

  • 24 online oplæg af Rikke
  • 24 meditationsøvelser
  • Medlemsskab i en lukket gruppe.

En kunde har sagt (og der var mange at vælge imellem på hendes site):

Det har været den bedste julegave jeg kunne give mig selv. Også fordi jeg blev overrasket over hvor hurtigt jeg fik gode resultater ud af det – det er det skønne ved børn, de giver det tilbage, som man giver ud.

Jeg er selv hoppet på og glæder mig til 24 tips til mindre skæld-ud og mere bare rolige mig.

Når nu vi er ved anbefalingen, så overvejer jeg kraftigt dette tilbud Rikke også har (to veninder er allerede hoppet på). Det hedder `Luksusdag for mødre´. Åh KU godt. Sådan en hel dag, med skønne kvinder, god og brugbar viden, og bare fokus på mig.  Nå, men der er begrænsede antal pladser, så tænker ikke jeg skal overveje for længe.

Jeg er så taknemmelig for at Rikke tog telefonen den dag. Og jeg er så glad for at Rikke er blevet sparringspartner og ekspert i Designed Learning. Det her er det mindste jeg kan give hende igen. TAK RIKKE!

Og håber I vil tjekke hende ud, hun er det hele værd.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konsensus i stillezonen