Hvad skal der i tasken?

Alene hjemme vol. 1

MIN.MAND!

MIN.MAND!

Er lige hvad vi er. Mig og så mine unger. HELE UGEN! Græsenke. Et eller andet sted inden i mig glæder jeg mig lidt (bare lidt, ej okay meget) til at August skal i Børnehave i morgen. Seriously han og jeg har været sammen uafbrudt (næsten), i 10 dage. Bliver sgu meget godt at savne ham lidt. Bastian har forladt os. Han har spændt en Hjælperytter saddel i røven og fræser land og rige tyndt. In Total 1150 km.

OH.MY.GOD. Hvor gad jeg, apropos INTET, stjerne godt at Lagkagehuset bragte ud. Hele døgnet. Ku´ godt en træstamme lige nu. Os´ selvom det ville være min 3. i dag. Er det for meget? (Don´t answer that one).

Bevismateriale

Bevismateriale

Men vi skal nok klare den. Mig og så mine unger. Tænker at ugens succeskriterier må være at vi alle er i live når vi rammer søndag. Her må gerne rode og jeg må gerne have drukket en flaske rødvin.

Hvis man i øvrigt gerne vil være kilometer sponsor på min über seje mand, så kan man klikke hér og blive det. Det går ubeskåret til Gigtforeningen. Og nu vi er ved det, så vil jeg ultra gerne slå et slag for at man gør som ham. Ikke nødvendigvis at tærske 1150 km igennem i en saddel. Men han gør noget godt for andre, støtter Gigtforeningen. Han gør noget godt for sig selv, cykeltræning og frisk luft 3 gange om ugen. Han gør det sammen med én der står ham meget nær, sin far.

En mindre version er, at min mor og jeg hvert år gør en event ud af at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Det´ fandenfisme os´ hyggeligt. Og vidste I at man selv kan ønske rute? Så hvad gjorde vi? Vi ønskede da en rute på Strandvejen, dér hvor alle de kendte bor. Skide sjovt.

Nu vil jeg stirre på Baby Anna, måske ovenikøbet give hende et bad. Imens August ligger og falder i søvn med Mormors Gebis (red. det er en bog, for dem der er beyond små børn). At sove med Mormors Gebis, ville sgu være en tand (høhø) for sært. Ikke at hun har gebis. Endnu. Han har nemlig fået lov til at sove i min seng. Det gjorde vi altid når vi var alene hjemme med mor. Det var ROCKER hyggeligt.

Nu stopper jeg før min seriøst platte humor tager overhånd.

Nyd aftenen. Nej vent jeg skal ski´ da´ gætte med i `Hvem vil være Millionær´. Så må baby Annas bad vente en dag mere. Hun sidder alligevel ikke fast i gulvet endnu.

Spis lidt slik for mig. #ogsendfleretræstammer

//C

– Lidt fine billeder nedenfor af kick-off ved Holte Rådhus imorges kl 9.

Svigerfar gør klar til afgang med Baby A i armene.

Svigerfar gør klar til afgang med Baby A i armene.

Seje ryttere!

Seje ryttere!

August vinker farvel til sin far<3

August vinker farvel til sin far<3

-Og der var DJ!

-Og der var DJ!

Sponsorvogn

Sponsorvogn

Oppakning

Oppakning

 

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der i tasken?