Jeg har holdt foredrag, noget om netværk og sommerfest på snappen

Afsløring. Hvem er Anna? Og se Anna som 19-årig.

Har jeg lige lavet en clickbait overskrift? Muligvis, men den er god nok, det er dét indlægget handler om. Så er det vel ok, ikk?

Og jeg synes stadig det er vildt. Jeg kan for intet i verden se at mine egne børn ligner hinanden. Men jeg kan SAGTENS se at Anna ligner Rikke.

Jeg vil nu afsløre hvilke af billederne der er Anna… Og hvor tjekket er det lige at de (med 18 års mellemrum) har farvekoordineret outfittet?collage Anna og RIkke 1

Og så til den syrede del. Et sneakpeak på hvordan Anna kommer til at se ud som 5 årig og 19 årig. Hvis jeg stadig blogger til den tid, skulle vi så ikke aftale at jeg igen napper et billede af Anna og smider op ved siden af Rikkes? Og hvis Anna fortsætter med at ligne Rikke i så høj grad, så kan det godt være at Bastian alligevel skulle få taget det jagttegn dér. Hvis I forstår sådan en lille én.

RIkke Anna 5 år

Rikke 19 år

Vi har iøvrigt haft en vidunderlig hyggelig dag i regnen, med visit af min nevø. Så intet mindre end 3 børn på matriklen, og ingen kom op at slås og alle hyggede sig faktisk gevaldigt, og vi har ædt 1,5 (HALVANDEN) vandmelon. Rettelse, ungerne har ædt halvanden vandmelon.

Anna er nu puttet og jeg venter på at Bastian kommer hjem med en sovende August, så han (altså Bastian) og jeg, kan ligge i ske og se fodbold og spise snoller!

For helvede os, nu kom de hjem. OG HAN HAR GLEMT AT KØBE SLIK!?!?! Kan man det????

Klem Mama C, hvis kæreste nu IKKE skal ligge i ske.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har holdt foredrag, noget om netværk og sommerfest på snappen