Iværksætteri -Forretningsplanen

Aargh kom igen 2017!

Jeg sidder udenfor McDrive i Rødovre. Jeg har lige spist en cheeseburger og drukket en mellem cola. Klokken er 00.37, det er torsdag aften. Eller fredag morgen tidligt om man vil. Ved siden af mig har jeg, udover den tomme burgerpose, en pose fra Glostrup døgnapotek. Den indeholder en penicillin kur til Anna. En 10 dages kur der skal hjælpe hende af med hendes slemme hoste og halsbetændelse, som de her til aften diagnosticerede det til at være på børnemodtagelsen på Herlev. Lille pus altså. Og UNDSKYLD jeg blev mobset over, at du ikke ville sove igår. Nu forstår jeg bedre. Bare undskyld.

img_0262

Men 2017?!?!? Ku vi to lige have os en ordentlig snak?!?!

Vi er 20 dage inde i året. Og jeg har allerede været på Herlev børnemodtagelse flere gange, end jeg var i hele 2016. Ud af de 20 januardage har mine børn været syge i sammenlagt 16 dage. Og ikke kun med én, næh, med hele 3 forskellige diagnoser. Og så tæller vi ikke aftenens børne læges bekymring for Malaria med.

Herre jemini altså! Der må sgu da være en grænse?!?

Nå. On the bright side…. Så starter Anna på penicillin lige om lidt, og så bliver det bedre derfra. Farmor kommer ind og redder os imorgen, så jeg kan komme på arbejde. Og jeg har lige ædt en cheeseburger. Og heldigvis. Heldigvis. Har alt hvad vi har fejlet, været noget der kunne kureres!

Nu vil jeg tænde bilen, og sætte snuden imod hjem, til 3 sovende guldklumper jeg elsker overalt på denne runde jord!

Roger and over!!!

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

8 kommentarer

 • Anna L

  Håber snart hun bliver rask, det lille pus.

  Nu da jeg så hendes navn, tænkte jeg lige på noget. Hun bliver kun kaldt Anna, ikke? Har I tænkt over, at hendes navn kan blive opfattet af andre, som at hun hedder Anna Sophia? Spørger kun fordi jeg selv er døbt Anna Louise (dog altid kun kaldt Anna) og blev så irriteret over, at folk altid troede jeg hed Anna Louise hos læger, skoler osv., at jeg som 17-årig proppede et ekstra mellemnavn ind imellem de to.
  Ville bare høre om det er noget I har haft med i overvejelserne i hendes navn? 🙂

  Synes i øvrigt, at Anna er et virkelig flot navn, og jeg er vildt glad for at hedde det. Det er nemt at stave, det er internationalt – det eneste minus er, at folk tit tror man hedder Anne. Men jeg har en veninde, der hedder Anne og hun har det omvendte problem. Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Tak❤. Og ja vi har overvejet meget, og er selv stødt ind i den et par gange. Senest igår på børnemodtagelsen. Men der var det faktisk meget rart, for der sad en anden Anna og de spurgte kaldte kun fornavn(e) ud i venteværelset. Så vidste vi det var os, da hun sagde Anna Sophia. Jeg selv hedder Ida Christina, og kender i den grad til det. Jeg håber hun fjerner det ene en dag, HVIS hun vil. Eller som dig sætter et mellemnavn ind imellem (smart iøvrigt). For ja, Anna er super smukt!!!! Jeg er vild med det❤❤❤ Og tusind tak for din søde besked, og for at gøre dig de tanker😘. Tak og god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna L

   Helt i orden – det var også kun af ren nysgerrighed. Tror dog det er nemmere at man kun bliver kaldt sit første navn end at man ikke bruger sit første navn, men kun sit “mellemnavn”, som du gør. Har et par veninder, der gør det samme 🙂 En Anna Freja, der kun bliver kaldt Freja og en Laura Sidse, som kun bliver kaldt Sidse.

   Aner faktisk ikke hvad mine forældre tænkte dengang – tror bare de syntes det lød pænt sammen. Hehe.
   Jeg smed Ottilie ind imellem de to – jeg har kendt to oldemødre i mit liv; Anna, som jeg er opkaldt efter og Ottilie. Elsker det navn. Eller dem begge to. Og også Louise. Jeg elsker mit navn. Haha, det må man vel gerne sige, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Oh Yes! Det tror jeg du har helt ret i😀. Det er skide irriterende🙈. Haha, men ved du hvad? Jeg elsker sgu os alle mine navne! Så selvfølgelig må man sige det højt!! Og hey, pisse fedt navn du har sat imellem👏. P.s Annas oldemor hed også Anna❤❤❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Øv hvor er i uheldige! Rigtig god bedring med hende. Og på den positive side, så kan det jo godt være det går bedre med søvnen når hun er frisk igen. Det.håber jeg i hvert fald! Selvfølgelig for jeres skyld, men også fordi når det lykkes for jer, så føles det mere som om der er håb forude for os 😉 Men min lille er 8 måneder, så skal ikke klage for meget endnu :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja det håber jeg!!!! For alles skyld!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej. Det er sgu bare ikke fair!!! Håber hun reagerer lige så godt på penicillinen som Albert. Tre doser så kunne jeg mærke forbedring! Kram til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Nej vel!?! Nu synes jeg os 2017 strammer den…. TAK! Og god ferie:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iværksætteri -Forretningsplanen