Forstå babygråden! Med det universelle hemmelige sprog!

6 dage til termin -en højgravids bekendelser!

 

635611797677189853 1WP_20150305_005WP_20150305_015

Jeg består af mave, røv og patter (i nævnt rækkefølge). Måske derfor at jeg er 10 min om at få strømpebukser på. Til trods for det, så er det dem jeg bor i! Ja ok, jeg varierer strømpebukserne, men kjolen er sgu den samme. Dag ind og dag ud! Muligvis til dato mit bedste gravide tøj køb! Min krop er snart så vant til den kjole, at den tror vi er en og samme støbning. Og hold nu MAGLE jeg er tyk, man skulle vitterligt tro at jeg bar rundt på tvillinger. Det gør folk så os. Altså ikke bær rundt på tvillinger, men tror jeg gør det. Men der er kun én…-medmindre de er sygt gode til synkronsvømning! Min krop er bare så finurligt indrettet, at når den avler, laver den en ekstra tilbygning UDEN på min almindelige krop, som et slags anneks, eller en Penthouse til arvingen!
Jeg kan da heller ikke gå nogen steder uden at få kommentarer (på den søde måde off course), “uh det må da være snart!” eller “sikker på at der ikke er 2?” Og på en eller anden måde kan jeg rigtig godt lide at jeg på nuværende tidspunkt kan sige ” Yup termin 6 dage” og de så siger: “Ja! dét er godt nok tæt på”, i modsætning til tidligere i forløbet hvor svaret var: “Puuuuha dér er godt nok lang tid til, du når da at blive kæmpe!” JA TAK! Den havde jeg luret:-). For faktum er bare at jeg har været tyk siden 6. uge, og nej det er ikke fordi jeg er andengangs, var sgu ligeså stor første gang. Jeg bærer bare mine børn uden på maven, ja helt uden på kroppen fakkertal. Fordelen er tilgengæld, at jeg kan spise LIGE hvad jeg har lyst, ingen kamp imellem baby og indre organer dér! OPTUR!

19 kilo! Det er hvad jeg har taget på og jeg er MØG stolt! På nuværende tidspunkt var jeg oppe på 22 kg med August. HALLO det må fejres. I dag. På Lagkagehuset i Vanløse. Kl. 11. De laver nogle mean træstammer! Si´r det bare.

Men hold nu kæft, fede Dorit her var ved at knække krampagtigt sammen af grin, da hun (læs: mig) den anden dag læser godnat historie for August. Liggende i hans seng. Og da jeg er færdig, og ikke kan komme op igen, løber August prompte ind i stuen. Hvorfra jeg hører, “FaaaaaaAAAAR, kom! Mor sidder fat (læs: fast)!”. AHAHAHAHAHAHA TAK KNÆGT! Hold nu kæft, Bastians smørrede grin står lysende for mig stadigvæk, som måneskinnet på den klare himmel i nat.

Så call out to all the non-preggies…-Lad nu være med at kommentere på de maver! Det gør ikke godt for nogen, hvis ikke man har noget pænt at sige, så skal man holde kajen lukket:-). Det hjælper alle i den sidste ende. `Don´t mess with a pregnant lady´ blev jo ikke opfundet for ingenting.

Og styr så lige de hormoner…-nu må de holde! Én ting er at tude til Beverly, men at tude når de i Fields kalder “Lille Otto på 3 år er blevet væk fra sin mor, han venter i informationen” NEEEEEEEEEJ!!! Det kan man ikke…

I øvrigt har jeg i dag haft fat i nogle ret så gode kontakter, og arbejder på snarest at kunne smide 2 ligeså gode konkurrencer op til jer! Stay tuned.

Karma knus Christina

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

 • Haaaaha – lang tid siden, men husker stadig tydeligt manden min på knæ for at snøre mine sko, da jeg hverken kunne se eller nå ned til mine fødder :D.
  Og så i øvrigt 3 gange op ad Champs Elysées ;).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Hahahaha, ja det glemmer man ikke så let igen. Og hold nu op… 3 gange op ad Champs Elysees!?! Hvis jeg gjorde det nu, så gik jeg bestemt i fødsel:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt… Jeg er for gammel til at prøve igen – mindes eller altid på mine børns fødselsdag de par måneder hvor jeg ikke kunne nå ned til fødderne og hvor skoene var noget jeg havde i tasken i stedet for på fødderne… Jeg er fan af din glæde og love

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   AHAHAHAHAHA Lise, SÅ SANDT!!! Bare så træls at skoene i vintermånederne ikke er sko, men støvler! De fylder så skide meget i tasken. Jeg er fan af at du læser med og vil bruge krudt på at kommentere, I SIMPLY LOVE IT!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha! Og sikke den strutter din mave! Ved ikke om det er billedet, men jeg kan se hvad du mener

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Hahaha, det er ikke billedet! It´s a FACT! Halvanden meter i Omkreds, dét mig! Går for helvede os ind i alting…!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aargh…nu åd den igen halvdelen af min kommentar -som jeg nu har glemt!! Må man stadig kalde det #ammehjerne ??!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Man SKAL kalde det ammehjerne!!! Det er en gave der er kommet for at blive:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Ved i øvrigt ikke hvorfor den æder, det gør den desværre engang imellem:-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige siddet og grint mig igennem dit blogindlæg. For pokker du skriver godt!

  Jeg er kæmpe fan af dig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   ÅH Jeg elsker dig! TAAAAK! Måtte lige læse det igen…-indlægget altså! Må man godt selv grine med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • YAY hvor er du SMUK!!! Din mave strutter jo helt vildt. Alt under 25 kg er fandme en succes i min bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   Åh du er skøn!!! Og jeg kunne ikke være mere enig:-) Sådan en mave kommer jo heller ikke af sig selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forstå babygråden! Med det universelle hemmelige sprog!