Hvis du siger det én gang til... så stikker jeg dig en flad!

For 5 mio blandet hus og en vinder!

Det er ingen hemmelighed at vi leder, med lys og lygte, efter vores nye hjem. Vi har solgt det vi bor i nu og skal helst, meget snart, finde ungernes 2. barndomshjem.

Vi skal finde det sted hvor de skal vokse op. Hvor de skal kysse deres første kæreste, og holde deres første fest. Dét sted hvor de skal knytte venskaber for livet, og hvor lektierne skal laves ved spisebordet.

Vi skal finde de rammer hvor Bastian og jeg skal kalde os for mand og kone en dag (nope, ikke gift endnu). Måske os det sted hvor vi skal være resten af livet, hvis vi da kan finde ud af at være så stationære.

Vi har ikke noget endnu. Vi har steder vi gerne vil bo. Men udbuddet er småt, og efterspørgslen er stor. But, noooo stress. Vi tager den med ro. Vi skal først være ude af Kildeløbet d. 15 august. MAAAASSER af tid. Og til jer, der synes det er på sin plads at kommentere med et `Ja jaaa men, d. 15 august kommer maaarget hurtigere end man aner!´. Klap bare lige så stille kaje. D. 15 august kommer hverken tidligere eller senere af, at I spæder til. Så lad os for dævlen beholde ja-hatten på, og satse på at d. 15 august kommer lige på dagen.

Vi har iøvrigt lavet en deal om, at har vi intet i sigtekornet inden d. 15 juni. Så starter jagten på en midlertidig lejebolig.

Indtil da, gennemtrawler vi internettet for huse. Vi vender hver en sten, og jeg er oftere inde på Bolig og Boligsiden, end Instagram, Facebook og snapchat. Til sammen! Det siger lidt.

Det jeg så egentligt ville med det her indlæg er at dele med jer, hvor koloenorm stor forskel der er på huspriserne i det danske ganske land. Det finder man ud af når man leder lidt. Jeg har sat Bastian til at grave. Og tjek så engang hvad man kan få for cirka samme mønt, hvor eneste forskel er postnummer.

hus-sammenligning-2

Hus til venstre ligger i postnummer 9800 Hjørring! Så længe det er online, kan man se det hér. Ellers kan jeg fortælle at der er en trelænget ejendom med 2 store luksuslejligheder, 5 flotte lejligheder, et festlokale, samt et hovedhus på 234kvm!!!!! -Intet mindre!

Hus til højre ligger i postnummer 2920 Charlottenlund. Her får man, for blot 45.000 færre coronaer, hele 117 kvm. ETHUNDREDESYTTEN! Vil man se mere, er det hér.

HOLD NU KAJE DET ER VILDT EN FORSKEL DER ER!!!

Når nogen siger Beliggenhed – Beliggenhed – Beliggenhed.

Så skal jeg da lige love for at de har ret! For prisen på mursten, varierer sgu´ed så møj!

HOV! Og så til det (andet) vigtige!!! Jeg har trukket en vinder af min konkurrence. OG giv stående applaus og luftkys til heldiiiiigeeeee:

vinder-skoenhed

 

STORT TILLYKKE BIRGITTE!!! Selvom jeg faktisk havde håbet lidt at det blev Niels, bare fordi han var så sej at deltage for sin kone:-). Og det er ikke engang lyv. Jeg læste hans kommentar højt for Bastian imorges på vej til Jylland og sagde `åh jeg håber lidt at Niels vinder!´. Og så var det så tæt på.

Men Birgitte!!! Du er den heldige, og jeg sender dig FLUKS en mail!!! Glædelig MORS DAG!!!

Vil man se hvor fair min lodtrækning var, så tjek min snapchat (KARMAMILLI):-). Jeg filmede det hele.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

2 kommentarer

 • Malene

  Som du selv skriver – ingen stress. I skal nok finde et skønt hus hvor alle jeres fremtidsdrømme kan udleves.

  Vi solgte vores hus på tre uger med hurtig overtagelse og havde INTET hus at flytte ind i. Vi fraflyttede også 15. august og fandt først HUSET i vores sommerferie sidst i juli. Måtte lige forbi sviger i 5 uger men det var det værd. Så ingen stress, I finder lige pludselig drømmerhuset hvor mave fornemmelsen er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nordjyden

  Kom til Nordjylland, vi har alt! Den bedste strand på både vest og østkysten, vidder og højt til himlen, motorvej (ja, det er sandt), 3 t til Kbh og Sverige og mig 30 km syd for Hjørring 😉
  Og jeg lover I forstår hvad vi siger…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du siger det én gang til... så stikker jeg dig en flad!