En (s)koldkop kaffe

LIVET ER SGU’ OK! (Især uden skoldkopper)

image10 dage! Så længe har man gerne skoldkopper. TI DAGE!!! Vi er ovre det værste. Helt klart. Ansen er sluppet igennem med sine 10 kopper, og August har, må man sige, i dén grad taget én for holdet. 300+ kopper er vi oppe på. Og ligesom man tror man sigter det ternede målflag i det fjerne, kommer han stolt hen og viser 3 nye vabler på sine hænder. Små, ja. Men de er der, og det betyder at han stadig ikke må komme i børnehave. Satans. Vi kravler snart alle sammen på væggene (gad vide hvad det udtryk egentligt kommer af?). Så vi er ved at køre bedsteforældrene i stilling i morgen og tirsdag, og krydser fingre for at den lille gæve gut er klar til institution igen onsdag.

De nætter (og dage) det har været værst, har været på 2., 3. og 4. dagen. Så kl 2.30 tog jeg en masterbeslutning, hoppede ud af 1813 køen og hentede én af mine (håndkøbs) antihistaminer. Skar den i kvarte, og kaldte den en tryllepille. Således blev 3. og 4. dagen, nogenlunde tålelige for den lille mand (og hans forældre og bedsteforældre).

I weekenden har vi været offline, og det er skønt. Men jeg elsker nu os´ (og slapper gevaldigt af med det), at blogge og snappe. Så p.t. sover Anna lur, August ser Rasmus Klump under sin dyne, i den hule jeg har bygget til ham på terrassen, og Bastian er ude og køre en tur.

Mig? Jeg har lavet en sund salat (sker sjældent), det er sgu ligefør den er Instagram venlig, og sidder i solen og læser min favorit bog for tiden. Jeg er nået til kap. 2, og jeg er svært begejstret. Den hedder Drop Opdragelesen, men den er slet ikke ligeså spelt som den lyder, tilgengæld giver den nogle konkrete værktøjer til at håndtere de kære børn. Jeg lover jeg nok skal komme med en anbefaling en dag, når jeg ved om den reelt virker.

Håber I nyder solen og dem I nu engang er sammen med.

Hov, der kom Bastian hjem. Med en overraskelse til miiiiig!!!! Vil I vide hvad det er? Så må I få måsen over på snappen😜.

I aften skal vi til burgers hos morfar, det er nu heller ikke så ringe igen.

Klem fra mit nye hæng-ud-sted

MAMAC

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Lyder velfortjent med fødderne oppe og dejligt familiebesøg efter sådan en omgang 😀

  – A
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den bog står også på min liste. Hende Fie er blevet anbefalet så mange steder fra efterhånden .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Du må se at hente den! Jeg er hooked, så hooked, at jeg nu har fået Bastian med på vognen. Han er så meget med på vognen, at vi her til aften sidder til middag hos min far. August tér sig som en vanvittig (sur og grænsesøgende) 3-årig, og Bastian kigger på mig, og siger. “Nu ku vi VIRKELIG godt bruge den bog!!!” (som jo selvfølgelig lå derhjemme). Rigtig god aften. KHC

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En (s)koldkop kaffe