Kan man blive snotfri hele efteråret?

4 ting jeg (tror) jeg glæder mig til de næste 6 dage.

5f30906a-65ec-4357-b199-b12063944a0e

Jeg tror det bliver nogle spændende 6 dage. Jeg glæder mig iallefald (os med lidt sommerfugle i maven) til de her 4 ting….

 • Fredag blander jeg business and pleasure. For i dag kl 10.30 skal jeg mødes med 4 af mine kolleger fra TDC og 4 af mine gamle kolleger fra Microsoft til en teambuilding dag Zoo i Kbh. Jeg aner intet andet end at overskriften er “Kommunikation i flokken”. Mit job i TDC er noget så fancy som Alliance Manager for partnerskabet med Microsoft. Så jeg tænkte ud af boksen og gjorde noget udover det man plejer. Jeg inviterede 8 mennesker i zoologisk have. For hvis vi skal arbejde sammen. Skal vi sgu os kende hinanden. Og da det er bloggen der har fået mig i stald hos Zoo, lægger jeg også spændende ting på insta. Håber lidt nogen skal have en slange om halsen. Og håber lidt, at den nogen ikke er mig. Men følg gerne med.
 • Fredag aften, har jeg tilmeldt mig selv og 7 andre damer til Ladies Mud Race i Hillerød. Og det er LIGE gået op for mig, efter at have set crazy billeder fra Ladies Mud Race i Odense, at jeg ikke aner hvad jeg har kastet os ud i. Jeg troede jeg kunne holde jer opdateret på story, men efter at have set billederne og læst om ruten, er jeg ikke sikker på at jeg skal have tlf med på turen AT ALL…. Vi taler 8 km terrænløb på off road, i mudderhuller, i søer, ting der skal kravles over og under, og ting der skal svømmes i… OOOOH FUCK! Jeg tror jeg glæder mig. #harligepakkethavehandskerne #deanbefaleratmanharhandskerpå #gisp (De siger man kan følge vores hold via dette link)
 • Onsdag skal jeg ud og spise med mine yndlingsbloggerdamer! Så har sikret os bord på Tonys, Østerbro til undertegnede og 6 dejlige kvinder. Også kendt som dillerbanden (dont ask). Kæft det bliver hygsomt.
 • Torsdag har vi første samtale om skolestart for August… STORE SAGER!!!!

Det bliver en god uge!!!! Jeg kan mærke det. Helt ned i maven!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Hold nu bøtte, kan godt forstå du ser frem til så mange ting!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja ikk!!! Især de dejlige damer på onsdag:-) SJIT jeg glæder mig til krammere og sludder!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man blive snotfri hele efteråret?