Tænker du over det?

25% på Isbjörn of Sweden

Efteråret banker på døren så småt, og vi er ved at ruste op på uldunderbukser, vinterstøvler og flyverdragter. I foråret stiftede jeg for første gang bekendtskab med Isbjörn of Sweden, and I must say, I AM IN LOVE!

Det er denundelynme nice! Det er åndssvagt slidstærkt, det holder 100% hele sæsonen og bestemt også flere (hvis de unger ikke voksede som ukrudt). Det er med andre ord perfekt til os hvis børn er i skoven HVER dag og som ikke kan gå forbi en vandpyt uden rulle sig i den.

Og nu har jeg simpelthen været så SVINEHELDIG, for ja! det føler jeg mig, at få lov til at vælge et stykke tøj til hvert af mit dejlige avl. Så jeg har valgt en toplækker flyverdragt til bettepigen (str. 104), og den fineste jakke til min skoledreng (str. 110-116).


Og ved I hvad? Jeg har satme os fået mulighed for at give jer en rabatkode. YES! Så hvis I lyster, kan I altså stikke snuden ind og benytte den til og med 31. september.

RABATKODE: Danmark2018 

Vær bare lige obs på at priserne altså står i euro (lidt besværligt, I know. Måtte selv bruge valutakurser.dk), men de siger at der bliver arbejdet på et nyt site der kommer live I efteråret. Indtil da, må vi nøjes med euro.

Happy shopping:-).

Ps. rabatkoden gælder ikke I forevejen nedsatte styles, eller varer der ikke er Isbjörns egne varer.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker du over det?