...så var der dengang jeg fik en fartbøde i Norge

2018

Et par dage i lukketid.

Og denne post (med Best Nine) har ligget lidt tid i gemmerne og samlet støv.

Der er 30 min tilbage af min fødselsdag, ikke den bedste af slagsen (jeg var en sur mokke), men man kan ikke vinde hver gang.

Nu lukker jeg dagen af på samme måde som jeg startede den ved midnat igår. Med en lyserød GT. Og chokolade. Samtidig med at jeg gennemtrawler nettet for gode langrendsski, vinter løbetights og softshell jakker.

Jeg ligger på skjoldet

i sofaen i det eneste (og blødeste) nattøj jeg ejer og har just slugt to afsnit yderligere af Lie To Me… serien som jeg iøvrigt blamer al stilheden på bloggen. Normalt. Ser jeg ikke tv. Normalt! Og jeg har derfor (normalt!) uanede mængder af tid til at blogge. Men normalt er p.t en by i Rusland, for så længe der er Lie To Me afsnit tilbage i hylstret, er jeg bange for at bloggen taber konkurrencen om min gunst hver aften. Sowwi.

Mit hår lugter af sushi restaurant. Og jeg har tenderende hovedpine af at ligge for meget ned. Og så var det jeg bare lige (imellem to afsnit af Lie To Me) ville lave et enkelt opslag på IG med mine Best mine (sjovt at den autocorrecter nine til mine😂). Og nu tror jeg sgu jeg har fået skrevet et mindre indlæg til en blogpost istedet (red. og det havde jeg).

NORMALT elsker jeg min fødselsdag

Nu jeg alligevel tog hul på ærligheden om min fødselsdag, så kan jeg sgu ligeså godt være transparent. For min dag startede lidt skidt ud, og jeg var ude af stand til at rette op på den og lod mig i stedet rive med. Hvilket resulterede i at alt hvad der var planlagt for mig? Det var forkert. Og jeg blev en sur og tvær mokke. Efter en kort køretur til Rødovre Centrum hvor jeg blot købte en kop kaffe (?) og noterede at køen til BR var 8 kilometer for lang. Gik jeg i seng igen og sov i 2 timer. Det plejer (NORMALT) at nulstille mit humør. Min idag virkede det ikke.

Og for at toppe den, havde jeg, inden jeg lukkede Ole Lukøje ind, (vistnok) fået sagt til børnene at nu tog vi på den blå planet. Hvilket udløste et større jordskælv da jeg senere kom til den konklusion ‘at det gjorde vi ikke’. Regel nummer ÉT i forældrehåndbogen. LOV ALDRIG NOGET AF DEN KALIBER UDEN AT HOLDE DET! Og slet ikke den Blå Planet (FML).

Men jeg hankede op i mig selv. VI hankede op i mig selv. Og drog til Charlottenlund og spiste sushi, som et forkrampet forsøg på at redde stumperne af min fødselsdag. Og det blev ret hyggeligt. Og jeg fik en to øl. Nu sover begge børn. Jeg ligger på sofaen (der lugter lidt af tis) og drikker en pink GT (nr. 2) og spiser chokolade og tænker vi holder min fødselsdag en anden dag.

Hov og de bedste ni?

Som jo var grunden til hele dette alenlange opslag. Der egentligt var til IG, og nu blev til bloggen. Bemærk lige at der INGEN børn er på nogen af dem.

Fra øverst til venstre, mine billeder, jeres favorit fortællinger:

 1. Da jeg accepterede min cellulitis på en pink Flamingo
 2. Da jeg løb mit første halvmaraton
 3. Da jeg bare skulle male en væg. Og endte med at male hele lortet. Og døren
 4. Da jeg var kæk hos tandlægen….
 5. Da jeg bare var mig
 6.  ❤️🎼
 7. Da jeg hoppede i det iskolde hul på Helgoland
 8. Da jeg postede grunden til at man overlever at man har fået børn
 9. Da jeg lavede ElsakagEN


2018 din bandit. Du var sgu god nok! 2019 du må give mig den fødselsdag jeg ikke rigtig fik af ‘18.

Roger.

ps MEGA TAK FOR JERES MANGE SØDE HILSNER

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

 • Fejrings revance lyder som en god plan – håber det nye år bliver skønt, med endnu flere fødselsdage en det forrige. Måske man skulle indføre en hvert halve år? Ala, ‘nu er jeg 28,5’? Det kan kun bliver godt!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...så var der dengang jeg fik en fartbøde i Norge